Menu
Seniorenanimatie

Met 30 jaar ervaring in de seniorenmiddens weet patrick Verstiggel als geen ander zijn publiek te animeren met zang, dans en sketches. Veel rusthuizen, residenties en seniorenverenigingen zijn dikwijls op zoek naar goede animatie met een betaalbare gage. Dan zit u bij ons op het juiste adres. graag stel ik mijn 3 gloednieuwe programma's aan u voor.

ieder programma duurt 2x50 minuten.

Programma 1: Patrick Verstiggel SOLO

Patrick speelt op het professioneel TYROS-keyboard en zingt alle grote hits uit vervlogen tijden, de mensen genieten van een namiddag vol bekende liedjes die ze kunnen meezingen, vooral Nederlandstalige hits komen aan bod: Tulpen uit Amsterdam, De lichtjes van de schelde, Daar bij die molen, Eviva Espana, dit om er maar enkele te noemen.

Programma 2: Reis rond de wereld: Duo Patrick Verstiggel en Marc Moorthamer

Patrick en Marc nemen hun publiek mee op reis. Verscheidene landen komen aan bod en van ieder land worden één of twee liedjes gespeeld en gezongen. In Brasilië spelen we uiteraard Brasil, in Italië Volare, in nederland Heb je even voor mij van Frans Bauer, enz enz. Kortom de mensen krijgen een internationaal programma!

Programma 3: Duo Patrick Verstiggel en Hans Van Tilborg

Hans is één van Vlaanderens beste violisten; samen met Patrick brengt hij een gevarieerd programma van romantiek tot virtuoze stukken waar de mensen verbaasd van staan. Hans is momenteel de vaste vervanger van Walter Vandersmissen, de beste violist die Vlaanderen heeft gekend. De mensen genieten met volle teugen van dit programma. Emotie en verbazing staan op de voorgrond. Met dit programma doen wij een jaarlijks tournee in alle restel-residenties van Vlaanderen!

U kan rekenen op een professioneel advies en optreden.

 


Music Entertainment by Patrick Verstiggel
Muzikale omlijsting - Combo Swinging Music Clan - Piano & Keyboardslessen
Webdesign by Christof & Philippe Peirsman - Twin4u